Unge talenter til Oslo Volley

Unge, talentfulle spillere styrker Oslo Volleys damelag i eliteserien.

 

Elitelagets trener Marko Milosevic er stolt av å kunne presentere tre nye spillere på elitelaget.
Maiken Bømvik spilte 1. divisjon i fjor for OSI. I tillegg til å spille innendørs satser hun sandvolleyball sammen med Janne Pedersen som også vil forsterke damelaget kommende sesong. Sammen har de oppnådd flere gode plasseringer på sanda i år. Maiken er midtspiller og Janne er libero.
Mari Bergum Berget har tidligere gått på Topp Volley Norge og har det siste året satset kun på sandvolleyball. Nå er hun klar for å ta inneskoene ned fra hylla og bli med på damelagets store satsning denne høsten, noe hun vil kombinere med videre satsing på sandvolleyball.
Mari og Maiken skal på hvert sitt lag representere Norge i EM, U23-klassen, i Portugal og Mari skal også spille under Universiaden i Kina 12-23. august, sier Marko.
Vi ønsker jentene velkommen til klubben!

Spread the word. Share this post!