Elitelaga har starta sesongen – mange nye spelarar

PÅ PLASS: Sesongens første trening på Kastellet. Fra venstre: Karianne Lundberg Pettersen, Mona Fossen, Edyta Weclawek, Sladjana Mitrovic, Anna Wojno og trenar Marko Milosevic.

Elitelaga våre hadde sine første treningar denne veka. Begge laga har fått fleire nye spelarar som vil løfte laga.

Onsdag kveld hadde damelaget trening nummer to denne veka. Mellom elitespelarane som hadde sine første treningar for Oslo Volley, var polske Edyta Weclawek og serbiske Sladjana Mitrovic på damelaget. I tillegg til spelarane som kunne stille på trening denne veka, har klubben fleire kjente namn som er opptatt med sandvolleyball. Både herrelaget og damelaget har dessutan ei rekkje nye, spennande spelarar som er på veg til klubben.

Spread the word. Share this post!