Talentfull midtspelar til Oslo Volley!

Oslo Volley er glad for å kunngjere at den meget talentfulle spelaren Tor Emil Foslid har valgt å spele for klubben sitt herrelag kommande sesong. Den 202 cm. høge midtspelaren kjem rå Bø Volleyballklubb.

Med Tor Emil sin inntreden i stallen har laget fått på plass sin 4 signering til herrelaget så langt. Den polske kjempa på 2,04, Allassane Guindo, serbiske Ivan og trenar for damelaget i klubben Marko Milosevic er alle solide forsterkningar til klubben. I tillegg er det klart at viktige Daniel Bergerud og Henning Kjemperud er klar til sesongoppkøyringa i august, vi beheld også fleire av dei andre unge spelarane frå forrige sesong.

Tor Emil Foslid (t.v) blir ny lagkamerat med Janne Moen og dei andre på Oslo Voley sitt herrelag kommande sesong.

Spread the word. Share this post!