Ragnhild Aas med innandørs-comeback!

Trekløveret Ragnhidl, Mona og Ingvild vert atter ein gang å finne på gulvet ilag for Oslo Volley!

Ragnhild Aas gjer fullt innandørs-comeback med Oslo Volley kommande sesong!

Vår tidlegare eminente kaptein og bærebjelke i laget har dei siste sesongane satsa hardt på sandvolleyball, no sist sammen med makker Janne Kongshavn. For Oslo Volley er det å få Ragnhild i våre rekker på innandørslaget svært godt nytt. Sammen med fleire utenlandske importar, ein tilvekst med nye, unge talent og etablerte spelarar som Ingvild Sørdal, Mona Fossen og Solveig Straume vil Ragnhild sitt comeback forhåpentligvis befeste laget i toppen av norsk kvinnevolleyball.

Ragnhild uttaler dette til klubben si heimeside etter at comebacket er klart:

Etter flere sesonger nesten i toppen, håper jeg nå at Oslo Volley tar hjem en tittel! Og jeg håper jeg kan bidra til dette! Jeg børster derfor sand av tærne og tråkker inn i svette treningsko etter sandvolleyballsesongen. Det er mye positivt som skjer i klubben og jeg gleder meg blant annet til å spille under Marko, samt å spille på lag med flere fantastisk gode spillere!

Vi ønsker Ragnhild velkommen tilbake i klubben!

Vi følger opp med presentasjon av nye spelarar på klubben sine elitelag i tida framover. Snart vil vi presentere vår nye serbiske stjerne, henta rett frå proffesjonell volleyball og til vår hardtsatsande klubb! Følg med på www.oslovolley.org

Spread the word. Share this post!