Bronse på sand til juniorjenter

STERK INNSATS: Fra venstre: Live Lunde Fossdal, Susann Vandenberghe Berg, Jenny Nygaardsmoen og Katinka Krahn

Flott 3.plass til Jenny Nygaardsmoen/Katinka Krahn og 6.plass til Live LundeFossdal/Susann Vandenberghe Berg i helgens turnering i Tønsberg.

I alt 10 lag var påmeldt i JU18. Jenny og Katinka åpnet sterkt med å vinne sine kamper 2-0 og 2-0 og ble dermed puljevinnere og direkte klare for semifinale. Live og Susann vant første kamp 2-1, men tapte så for finalelaget Flint 0-2.  Med andreplass i pulja var neste kamp kvartfinale i A sluttspillet. Her tapte de første sett knepent 20-22, men Flints andre finalelag ble for sterke i siste sett, 10-21. Jenny og Katinka tapte også mot de sterke Flintjentene 0-2 i sin semifinale, men vant overbevisende 2-1 i bronsefinalen mot Asker. Med andre ord sterk innsats av jentene fra Oslo Volley på en svært våt og kald sommerdag.

Spread the word. Share this post!