Oslo Volley med medlemstilstrømming i vår!

Oslo Volley har tatt opp nærmare 40 nye medlemmar i vår. Det er mange med utenlandsk bakgrunn som har søkt seg til klubben. Klubben har også sittevolleyball for funksjonshemma i tillegg til volleyball på alle nivå frå trim sr. og mange juniorlag på alle nivå til seniorlag i elite for menn og kvinner, 1. divisjon kvinner, 3. divisjon kvinner og 4. div. menn og kvinner. 

Klubben satser på at dei nye medlemmane vil utgjere 2 nye herrelag og 1 nytt damelag i serien kommande sesong. Klubben samarbeidar godt med ulike skular i byen og satser på gode treningstider til alle våre lag kommande sesong. Oslo Volley har også fått ny base med driftsansvar i Nydalen Idrettshall som åpnar 15. august.

Ønsker du å spele for eit av laga i Regionen sin største klubb så ta kontakt på: post@oslovolley.org

Spread the word. Share this post!