Oslo Volley med driftsansvar i Nydalen Idrettshall!

Oslo Volley har idag takka ja til Driftsavtalen i Nydalen Idrettshall som står flunkande ny til skulestart i haust!

Litt om hallen:

Hallen er integrert i skoleanlegget i Nydalen videregående skole og benyttes som gymsal for den videregående skolen på dagtid. Hallen ligger under bakkenivå, med nedgang til garderober og galleritribune fra hovedinngang. I foajeen etableres vaktrom tiltenkt klubb med driftsansvar. Det er bygget en enkel galleritribune på den ene langsiden av hallen. Idrettsflaten er merket opp til håndball, innebandy, volleyball, basketball og badminton.

Oslo Volley er veldig tilfreds med å få driftsansvar i ein ny og meget sentral Idrettshall. Planen er at klubben sine sr. lag vil ha base her, om elitelaga spelar sine kampar her eller i F21 på Helsfyr kommande sesong er pr. no ikkje klart.

Spread the word. Share this post!