Bronsefinale for jenter 17 i sonemesterskapet!

GODE: Anniken Berg og Pernille Sletten Leivseth ble kåret til 2 av de 6 spillerne på All Star Team.

To jenter fra Oslo Volley på “All Star Team”

Av Ole Lundeby

18 lag fra hele Østlandet var lørdag samlet på Ås til Sonemesterskapet for Jenter 17. Oslo Volley stilte igjen med 2 lag. Oslo Volley Rød overgikk alle tidligere prestasjoner og spilte seg helt fram til semifinale etter å ha vunnet sin innledende pulje og deretter beseiret både Rjukan og Asker med 2-1. I semifinalen ble imidlertid Holstad for sterke og det samme ble Koll i bronsefinalen.

ÅRSBESTE: Oslo Volley Rød som tok 4. plass i sonemesterskapet jenter 17.

En 4. plass er årets beste resultat for våre jenter og det var spesielt imponerende at dette ble oppnådd da det gjaldt som mest. De 3 beste lagene kvalifiserte seg direkte til NM-sluttspillet i Tønsberg i mars. Nå krysser vi fingrene for at noen av landets øvrige regioner ikke benytter seg av sine kvoter slik at vi kan måle oss blant de 16 beste lagene i landet.

Overraskende og svært gledelig var det at Oslo Volley som det eneste laget fikk med 2 spillere på “All Star Team”. En stor anerkjennelse til juniorarbeidet i Oslo Volley og ikke minst til Pernille Sletten Leivseth og Anniken Berg som begge imponerte trenere og jury med sitt midtspill.

Oslo Volley Lilla stilte med et redusert lag etter sykdomsforfall og endte på 16. plass.

U15-gutta stilte i sonemesterskapet for U17, og de tok en fin 5. plass i klassen.

Spread the word. Share this post!