Så er det endelig klart for Cupfinalen!

Oslo Volley ønsker idag lørdag velkommen til Cupfinalen for kvinner i F21 på Helsfyr!

Vi har lagt ut masse nyheter om Cupfinalen i det siste. Sjå tidlegare nyheter på heimesida vår. Litt siste informasjon kan likevel være bra for dei som skal komme til hallen idag!

Billettar: Prisen er 150 kr. for vaksne og 50 kr. for barn/unge mellom 3 og 16 år.  Kun kontant betaling og vi setter sjølvsagt pris på om du har eksakt beløp.

Parkering: Vanskelig parkeringssituasjon like utanfor hallen + hissige og ivrige parkeringsvakter/selskap. Vær ute i god tid, parker eit stykke unna hallen. Det er eindel plassar som er gratis og lov å stå i gatene rundt men følg godt med på parkerigsskilt. NB! Det aller beste er å reise kollektivt med t-bane til Heslfyr, gå gjennom Fyrstikktorget, du vil sjå ei høg pipe og følg då fakler til inngangspartiet!

Inngang: For dei som har vore i hallen tidlegare så vil inngangen idag bli på baksida av den «normale» inngangen vi bruker til kampar.

Sitteplassar/Tribune: Vi har rigga til 250 stolar nede i hallen. Eindel av desse er reserverte plassar. For bortelagets tilskuere har vi holdt av ein seksjon nede i hallen innerst til høgre på kortsida. Når denne er full må øvrige av bortelagets supportarar finne plassar blandt heimelagets supportarar. Vi har også tribune oppe som normalt.

Kiosk: Vi har kiosk oppe og nede. Det er fint om du har småpengar. Kun kontant betaling.

Ullmax salg i hallen: Oslo Volley selger Ullmax sportsundertøy/klær. Vi har tatt inn eit større parti for direkte salg idag, ellers er det også mulighet for bestilling. Ta med pengar om du vil handle idag, kon kontant betaling.

Førstehjelp: Røde Kors er på plass i hallen og yter hjelp ved behov.

Du kan i tillegg til live streaming med bilde (sjå nyhet tidlegare med link) følge poengscore her:
http://www.poengliga.no/

Vel møtt til Cupfinalen 2011!

Spread the word. Share this post!