Opptak av cupfinalen 2011

Cupfinalen 2011Vi har lagt ut opptak fra cupfinalen mellom Oslo Volley og UiS lørdag 8. januar. Du finner opptaket på: https://oslovolley.no/cupfinale/ eller ved å klikke på bildet over

Ellers forteller loggene våre at vi hadde nesten 700 besøkende (PC’er) på nettsidene i går. Disse loggene sier selvfølgelig ikke hvor mange personer som faktisk har fulgt kampen direkte. Det er ikke utenkelig at fler personer har sittet sammen rundt den samme maskinen eller har koblet maskinen til en prosjektor. Statistikken forteller oss også at vi har hatt mye besøk vestfra i Norge.

Spesielt morsomt er at kampen også har blitt fulgt av volleyballinteresserte i Kanada og USA. Faktisk 16 (maskiner) fra Kanada og 15 fra USA. Det er veldig sansynelig at dette er venner og famile av Nicole og Gabby. F.eks. har vi 6 besøkende fra Ft Mcmurray i Kanada hvor Nicoles famile bor.

Spread the word. Share this post!