Lørdag 13. november er det klubbsalg i F21 + seriekampar og trening for talentgruppene!

Oslo Volley har fornya avtalen med Volley-Nor for levering av klubbutstyr. Merket vi går for er italienske Errea som produserar volleyballtøy. I tillegg får vi tilbud på topp TR2 knebeskyttarar som er det beste på markedet.

Oslo Volley har plukka ut ein ny klubbkolleksjon som vert offentliggjort snart! Vi går igjen i klubbfargane våre rød, kvit og svart. Klubbgenser er ikkje skifta ut, men det er lagt til bl.a. ein kul hettegenser!

Lørdag 13. november er det stor volleyballdag i F21. To elitekampar, ein kamp for 4. divisjon herrer og trening for talentgruppene våre. I den anledning vert det altså stor salgsdag der Volley-Nor er tilstades. Eindel utstyr får du kjøpe der og andre ting får vi bestilt. NB! På salgsdagen er det reduserte prisar så det lønner seg å kjøpe/bestille utstyr der då. Utstyret kan ellers bestillast gjennom vår leverandør heile sesongen 2010/2011.

Hald av dagen, meir informasjon om dette kjem.

Spread the word. Share this post!