Elitelaga deltek i Nordic League denne helga.

Herrelaget tek turen til Sverige for å delta i 1. runde i Nordic League denne helga.

Siste: Det vart 1-3 tap for både elite herrer og elite damer i første kamp fredag kveld. Jentene vant første sett mot UiS mens gutta vant det tredje settet mot Linkøping. Turneringa fortsetter med nye kampar for laga idag. Begge våre elitelaga forsvarer Norges ære i Newza Club Championship denne helga.

Damene har tatt turen til Stavanger og møter der arrangørklubben, Lindesberg (Sverige) og Fortuna Odense (Danmark). Ei meget tøff pulje for Mona, Gabby og dei andre. Både UiS Stavanger og Fortuna Odense vant serien i sine respektive land forrige sesong. Lindesberg har forsterka laget betraktelig denne sesongen i forhold til forrige sesong når dei vart nr. 3.

Herrane våre har satt kursen mot Sverige der dei møter arrangørklubben Linkøpings VC og danske Gentofte, henholdsvis nr. 1 og 2 i sine respektive ligaer forrige sesong.

Vi kjem med resultat på vår nettside i helga, men du kan også følge med på oppdateringar på arrangørklubben sine sider:

http://uisvolley.no/

http://www.linkopingvc.com/

Spread the word. Share this post!