Finale og bronsefinale for Jenter 17

Lørdag 30. oktober ble en merkedag for våre jentelag

  • Oslo Volley Rød spilte seg fram til semifinale i 1. divisjon
  • Oslo Volley Lilla kom til finalen i 2. divisjon
  • Som eneste klubb i Region Øst har Oslo Volley to lag kvalifisert for spill i JU17 1. divisjon i neste runde av Ungdomsserien !

Helgens to turneringer ble en stor sportslig opptur der vi brøt gamle barrierer.

Oslo Volley Rød

Det ble til slutt 4. plass for Oslo Volley Rød i Ås-hallen. Første kamp i gruppespillet var mot storfavoritten Holstad. Dette sammen med uttesting av nytt spillesystem medførte at det ble et klart tap. Det ble det også i første sett mot Asker 1. Etter omlegging til et enklere spillesystem snudde kampen og vi klarte å hale i land en knepen 2-1 seier. Mot Kolberg vant de 2-0. I semifinalen møtte de Skjetten 1, og tapte begge settene 18-25 og 19-25.

I bronsefinalen møtte de Koll. Dette ble en virkelig triller. Første sett vant Koll. Andre sett Oslo volley. I tredje sett ledet jentene våre først 14-10, men kampen endte til slutt 17-15 til Koll. Dette må ikke overskygge en meget sterk prestasjon.

Oslo Volley Lilla

Oslo Volley Lilla sikret 2. plass i Askim. Første kamp i gruppespillet var mot debutant Kongsvinger, som vi slo med sifrene 25-17 og 25-10. Neste motstander var Rjukan som vi har for vane å vinne mot. Denne gang ble det tap med 15-25 og 21-25. I kvarfinalen måtte imidlertid Hønefoss bite i gresset med solide 25-11 og 25-16 til Oslo Volley Lilla.

I semifinalen var Kolbotn motstander etter at de på overbevisende måte hadde vunnet mot Flint 1 i kvartfinalen. Etter strålende spill vant vi 1. sett med 25-21. I 2. sett ble sifrene snudd på hodet etter at vi lenge hadde ledet. 3. sett ble svært nervepirrende. Etter matchballer til begge lag klarte vi å sette inn det avgjørende poenget til 19-17. Sensasjonen var et faktum, vi var i finale og kvalifisert for opprykk til 1.divisjon !

Finalen var mot det meget sterke hjemmelaget Askim som nesten alltid ender blant de 4 beste lagene i 1. divisjon. Etter å ha hengt brukbart med i starten av begge sett ble det et klart 0-2 tap. Vi slet med skader, var utladet etter semifinaleseieren og hadde på alle måter oppnådd langt mer enn vi hadde tort å håpe på.

Hold av lørdag 4. desember. Da skal begge våre lag spille 1.divisjon i Oslo.

Spread the word. Share this post!