Volleyballsuksess under Norway Cup!

Oslo Volley spelarar hadde tirsdag kveld treningsøkt på DnBNOR sanden med brasilianske Marcello Penner som instruktør!

Oslo Volley er samarbeidspartnar med DnbNor under årets Norway Cup. 100 tonn sand er køyrt på plass og Oslo Volley i eit samarbeid med NVBF Region Øst og Koll avviklar instruksjon og show-kampar under årets Norway Cup. Idag tirsdag har Emil, Erlend, Aksel og Patryk frå GU14 laget vårt spelt oppvisningskamp på sandvolleybana. Mange publikum lot seg tydeligvis imponere av dei unge gutta våre som viste fremragande taktar i solskinnet på sletta!

Imorra onsdag vil dei talentfulle gutane våre verte å sjå på sandvolleybana på DnbNor-standen med ny show-kamp klokka 17.00! Før det er det sandvolleyskular klokka 10.30, 13.00, 15.00 og 16.00 med Linn Lehre og brasilianske Marcello Penner som instruktørar. Møt gjerne opp og delta på desse 🙂

Spread the word. Share this post!