Røa + Oslo Volley = sant!

VIDEREFØRES: Røa Volleyballklubb videreføres som en del av Oslo Volley. Her ser vi Røa-spillere i aksjon under en vennskapsturnering på Kastellet i 2008.

Røa Volleyballklubb vedtok mandag kveld å bli en del av Oslo Volley.

Vedtaket kom på en ekstraordinær generalforsamling i klubben. Dermed vokser Oslo Volleys junioravdeling kraftig. Røa hadde i forrige sesong over 50 medlemmer, og Oslo Volley håper nå på ytterligere vekst på Oslos vestkant.

– Dette er en gledelig og viktig hendelse for Oslo Volley, og vi er glade for å få Røa med i familien, sier Oslo Volleys leder John Walstad.

Røa-avdelingen skal i år trene på Bestum skole og Bogstad skole. De gruppene det i øyeblikket legges opp til på vestkanten, finner du til venstre på siden. Der ser du også treningstidene til de andre gruppene i Oslo Volley.

Spread the word. Share this post!