Oslo Volley gutter på Ekebergsletta!

Desse spelte oppvisningskamp onsdag. Frå venstre Aksel, Erlend, Marcello (trenar), Fredrik og Patryk.

Oslo Volley har vore godt representert under årets Norway Cup. Igår onsdag var klubben sin siste dag med organisert aktivitet på DnBNOR standen. Foruten at Linn Lehre sammen med den brasilianske topptrenaren Marcello Penner avvikla 8 sandvolleyballskular! på to dagar med i overkant av 200 Norway Cup deltakarar så var Aksel, Patryk, Erlend, Emil og Fredrik (sistnevnte frå Spirit Lørenskog) i aksjon i sanden med oppvisningskampar både tirsdag og onsdag.

Gutta fekk i tillegg ei trening i sanden med Marcello på tirsdag kveld. Det vert ein ny mulighet for å bli trent av Marcello 16-20. august når klubben avvikler volleyball og sandvolleyball skule på dagtid. Super påmelding til denne så langt, men vi har fortsatt nokre FÅ ledige plassar. Om du har lyst å være med så send ein mail til post@oslovolley.org og vi sender deg all info.

Spread the word. Share this post!