Tøff kamp om sonemesterskapet

Oslo Volley stiller med fem lag til sonemesterskapet for U14-lag førstkommende lørdag.

I gutteklassa stiller Oslo Volley med tre av de 13 lagene som er påmeldt. Her blir det spennende om vårt beste u14-lag klarer å stikke av med seieren i nok en turnering. De kan regne med tøff konkurranse fra lag som Spirit og Asker, og ikke minst fra Koll som stiller lag i U14 for første gang denne sesongen. Koll stiller trolig med noen av spillerne fra sitt gode U16-lag som fortsatt holder U14-alder. I tillegg  vil nok både Oslo Volley sort og Oslo Volley Oppsal bite godt fra seg, etter å ha vist stigende form i de siste turneringene.

I jenteklassen stiller Oslo Volley med to lag. Her blir nok kampen om de gjeveste plassene enda tøffere, med over 20 påmeldte lag. Vi får håpe at jentene til trener Paul Hansen har prikket inn toppformen, og kaprer en fin plassering.

Spread the word. Share this post!