Oslo Volley gratulerar UIS Stavanger og Nyborg med gull i årets serie!

Nyborg var alt seriemester før dei møtte Oslo Volley i søndagens kamp i Bjørnholthallen. Kampen enda 3-1 til bergenserane, men Oslo Volley viste nok ein gang periodevis meget godt spel. Oslo Volley avslutter serien med dobbeltkamp borte mot Kristiansund neste helg og laget kan fortsatt bli alt frå bronsevinnar til 5. plass.

Damelaget vårt slo BSI 3-2 i ein meget tett og spennande kamp lørdag. Med dette resultatet var det klart at damene våre havna på 4. plass i årets serie og at BSI vant bronsemedaljer. I søndagens kamp mot seriemester UIS vart det eit 0-3 tap for våre unge jenter. No venter ein velfortent ferie på damespelarane våre.

Oslo Volley gratulerar vestlandslaga Nyborg og UIS med gull i årets serie.

Spread the word. Share this post!