Damer elite i sesongavslutning og herrane tek imot seriemester Nyborg

Oslo Volley sine elitelag spelar tre heimekampar i elitserien denne helga, alle i Bjørnholthallen. Damer elite møter BSI lørdag klokka 17.00 og sesongavsluttar mot UiS Stavanger søndag klokka 12.00. Det er fortsatt ein teoretisk sjans på bronsemedaljer med seier i desse to kampane.

Herrane tek imot seriemester Nyborg søndag klokka 14.00. Marko og co. har vist flott framgang etter jul og har fortsatt mulighet for å snyte Randaberg for bronsemedaljar i årets sesong. Då bør laget helst vinne, eller iallefall ta sett, mot den suverene seriemestaren frå Bergen. Herrelaget avslutter med dobbeltkamp borte mot Kristiansund neste helg.

Ei stor volleyballhelg på Østlandet med siste rankingturnering i 2. og 3. divisjon, Oslo Volley stiller med sine lag i 3. divisjon.

Vel møtt til kamp!

Spread the word. Share this post!