Tre av tre for elitelaga våre!

Oslo Volley sine elitelag vant alle sine tre kampar i Bjørnholthallen denne helga. Damene slo Stod og NTNUI begge 3-0. Laget  har dermed fortsatt heng på BSI i kampen om bronsemedaljer i årets serie. Beste poengplukkar for Oslo Volley var Ragnhild Aas med 16 poeng i lørdagens kamp mot Stod og 10 poeng i søndagens kamp mot NTNUI.

Marko og herrane slo Kristiansund 3-2 i søndagens kamp i Bjørnholthallen. Cedric Aubry var beste poengplukkar for heimelaget med 13 poeng. Med dette resultatet ligg laget på 4. plass så langt i årets sesong.

Også damelaget vårt i 1. divisjon gjer det bra om dagen. Fredag kveld vart Toppvolley Norge slått 3-2 i ein spennande kamp i Bjørnholthallen. Laget ligg fortsatt på 2. plass i si avdeling.

Neste heimekamp for elite herrer er 7. mars mot BK Tromsø. Damene møter Tromsø heime 21. februar. Før det skal begge laga ut i tøffe oppgjer på bortebane.

1. divisjom damer spelar rankingturnering 6.7. februar i Bjørnholthallen.

Spread the word. Share this post!