Sterk innsats i gutter 14

Oslo Volley tok førsteplassen, femteplassen, sjetteplassen og 10.plassen i klassen for U14 gutter.

Øverst på pallen i helgens runde i Ungdomsserien tronet som vanlig Oslo Volley blå, som slo Hønefoss 2-0 i finalen. De blå gutta tapte ingen sett i løpet av turneringen.

Kampen om 5. plassen stod mellom to Oslo Volley-lag, nemlig Oslo Volley sort og Oslo Volley 98/99 (U12-gutta). Sort stakk av med en 2-1 seier, etter å ha vunnet 15-13 i tredje sett. Oslo Volley Oppsal endte på 10. plass etter heroisk kjemping med bare tre spillere på laget.

De tre lagene som stilte i U12-turneringen på lørdagen viste mye fin volleyball, og vant også de fleste av sine kamper. Det er ingen rangering i den klassen.

Tøft for U16

U16-jentene på Oslo Volley rød fikk det tøft i 1. divisjon etter en flott 5. plass i forrige turnering (med hjelp fra tre U19-jenter).  Det ble bare tap denne gangen, men de spilte seg opp i de siste kampene, forteller oppmann/trener Ole Lundeby. Dermed blir det 2. divisjon i neste runde.

I 2. divisjon fikk Oslo Volley lilla, med kun nye spillere i forhold til forrige turnering, også en tøff dag. De vant imidlertid den siste kampen mot Asker 4 2-0.

– Laget var urutinert, men jeg tror aldri før at jeg har sett et lag og spillere som har forbedret seg så mye i løpet av en turnering ! Gleder meg til fortsettelsen, sier Lundeby.

I U14 jenter kom Oslo Volley lilla på en fin 7. plass, etter å ha slått både Oslo Volley rød og Skjetten gul. Oslo Volley rød endte på 9. plass.

Tapte finalen

U19-jentene vant gruppen sin i 2. divisjon, og etter å slått Skjetten 2 klart i semifinalen (25-15, 25-13), var det klart for finale mot Askim. De ble for sterke, og vant 2-0 (25-19, 25-23).

Spread the word. Share this post!