Sjekk hvordan laget ditt ligger an

Klikk rankingoversikten for å se er den nyeste rankingen i Ungdomsserien (US) for juniorlagene – også oppdatert med turneringsrunden i desember for noen klasser.

Alle lag (bortsett fra U12) får poeng ut fra hvor godt laget gjør det i US-rundene. Kommer laget ditt for eksempel på 1. plass i en US-runde, så gir det 40 poeng. Har laget vunnet tre turneringsrunder, gir det 120 poeng. Kommer laget på 10. plass, så gir det et visst antall poeng. Ved sesongslutt legges poengene i alle turneringene sammen, og det kåres vinnere. Slik gikk ranking 08-09.

For å få en god plassering på rankingen, er det viktig å være med på alle turneringene. Dropper laget å være med på en runde eller to, betyr det mange tapte poeng. I U12 er det om å gjøre å være med på flest turneringer. Klikk på fanene nederst i excel-arket fra Volleyballforbundet for å se de ulike aldersgruppene.

Spread the word. Share this post!