Marko oppsummerer kampen mot Nyborg søndag

I 1.sett spilte vi dårlig og Nyborg holdt godt trykk på serv og blokk noe som gjorde det ganske vanskelig for oss. Guttene kom inn i kampen med litt stor respekt for eit virkelig godt Nyborg lag, men etterhvert skjønte de at vi er gode nok til å gi bedre motstand til dem i resten av kampen.

2. sett hadde vi full kontroll gjennom hele settet. Det var en nedgang i slutten av settet, men guttene holdte hodet kaldt og klarte å vinne settet. Mottaket fungerte veldig bra noe som igjen skapte mange gode muligheter for oss i angrep. Spillerne hadde mye spillerglede og gjorde ting bra hele vei.

3. Gjennom hele tredje settet var det veldig jevnt og spennende både for spillere og publikum. Mye bra spill av begge lagene og mye bra å se i alle elementer av volleyball. På stillingen 23:24 til Nyborg hadde Oslo Volley gjort en oppstillingsfeil og etter at vi vant poeng og utlikna til 24:24, hadde oppstillingsfeilen ført til at vi tapte settet 25:23. Veldig trist å avslutte et så utrolig spennende sett på den måten, men vi må dessverre denne gangen lære fra våre egne feil.

4. sett fikk Nyborg veldig godt trykk på serven som gjorde det lettere for de høye blokkspillerne til Nyborg.. Alle spillere fikk sin mulighet i dag og jeg synes de har gjort en veldig bra innsats. Vi fullførte taktikken vår og det som vi har trent i de siste ukene. Noe som har gitt oss igjen gode resultater, men dessverre uten noen poeng i helga. Marko var stabilt i legging igjen og har skaffet mange gode og attraktive angrep til sitt lag, Alex gjorde en kjempe jobb på banen i dag også, men resten av spillerne kjempa veldig mye i kampen og ga god hjelp til hverandre. Ole Martin var som vanlig god i blokk og angrep, Christian var igjen stabil i mottak og brukte sjansene han har fått i angrep godt, Krister var veldig stabil og Daniel må trene mer styrke til smashtrykk 🙂 , Mathias var like bra som i forige kamp og er et eksempel på at hard og systematisk trening lønner seg. En liten skygge på kampen var det at det ble dømt så mange dobbeltslag i så mange gode og spennende ballveksling, både spillerne på begge lag og publikum syntes det var veldig trist at det ble blåst så mye på dette.

For Oslo Volley, Marko, trener elite herrer. (På bilde Mona og Marko med lille Andreas i fanget).

Marko

Spread the word. Share this post!