Betal via nettet!

Oslo Volleys nye løysing for betaling av treningsavgift og medlemsavgift er no klar. Gløym giroar og nettbank – no kan du betale medlemsavgift og treningsavgift i Oslo Volley med kort via internett. Vi brukar som første klubb i landet den danske løysinga Klubmodul.dk.

Vi har utsett innkrevinga av medlemsavgift og treningsavgift inntil løysinga er på plass. Difor set vi frist til allereie 18. OKTOBER med å betale avgiftene. U16- og U19-spelarane som skal spele turnering i helga, har frist allereie i dag. Dei som ikkje har betalt når fristen er gått ut, kan dessverre ikkje trene med klubben før avgiftene er betalt.

Førebels er berre betaling for juniorlaga lagt ut. Gå inn på http://oslovolley.klubmodul-norge.dk/cms/ eller klikk linken Medlemsbetaling over når du skal betale

Spread the word. Share this post!