Oslo gutta med sterk seier i premieren heime mot Randaberg

Elite Herrer: Oslo Volley – Randaberg 3-1(25-22, 15-25, 25-23, 25-21).
Bjørnholthallen, 60 tilskuere.
Dommere: S.Caspersen/E.M.Burheim.

Dei unge Oslo Volley-gutta viste seg frå ei meget sterk side når dei slo Randaberg søndag. Marko Milosevic debuterte med seier i sin første kamp som trenar. Marko valgte etter kampen å fokusere på at dette var ein meget sterk lagseier.

Elite Damer: Oslo Volley – Uis Stavanger 0-3 (20-25, 21-25, 24-26).
Bjørnholthallen, 60 tilskuere.
Dommere: E.M.Burheim/S.Caspersen.

Oslo Volley sine damer gjekk på eit overraskande 0-3 tap mot nykomlingane frå Stavanger i søndagens oppgjer. Laget hadde mulighet i tredje sett å hente det heim, men ein sterk sluttspurt frå Stavanger snudde 22-20 til Ragnhild og co til 24-26 og tap 0-3.

Dagens bilde: Ragnhild Aas vart kåra til Oslo Volley sin beste spelar i oppgjeret mot BSI lørdag. For det mottok ho ein liten påskjønning frå vår nye samarbeidspartnar Hard Rock Cafe.

Neste helg er det igjen stor volleyballdag søndag i Bjørnholthallen. Klokka 11.00 er det lokaloppgjer i 1. divisjon damer mellom Oslo Volley og bykollega Koll. Klokka 13.00 brakar elitelaga til dei samme klubbane sammen og klokka 15.00 tek herrane våre imot seriefavorittane Nyborg frå Bergen!

Spread the word. Share this post!