Sesongoppkøyring med seier for eit ungt herrelag!

Marko Milsoveic (på bilde som instruktør på Oslo Volley sin sandvolleyballskule i sommar) var tilbake som oppleggar for Oslo Volley i søndagens 3-1 seier mot Norge +40 (veteranlandslaget). Med Marko på bana revansjerte Oslo-herrane lørdagens tap mot veteranlandslaget. Det lovar godt for Oslo Volley å ha Marko tilbake kun eit godt halvår etter det stygge beinbruddet i kampen mot Førde. Neste utfordring for herrane vert Knallecupen i Borås 18.-20. september. Og søndag 27. september klokka 17 er det serieåpning heime i Bjørnholthallen mot Randaberg.

Damene fekk stryk av både Koll og BSI i helgens kampar i Oslo. Ole Martin Kleivenes meinar likevel at det er mykje å jobbe med framover mot seriestart i Bjørnholthallen lørdag 26. september. Neste helg tek damene imot Lindesberg Volley (Sve.) til treningskampar i forbindelse med Smash-Off turneringa, og helga før seriestart deltek også DE (og D2)på Knallecupen i Borås. Søndag 27. september klokka 15 kjem nyskapningen UiS Volley(!) til Bjørnholthallen.

Spread the word. Share this post!